Prijzen-voorwaarden-richtlijnen - Petsbb.be

Pets B & B
Ook uw hond verdient een aangename vakantie !
BELANGRIJK
 
 
Wij zullen gesloten zijn van 17 maart tot en met 19 april 2020 omwille van de regeringsmaatregelen inzake Covid 19. Heropening of verlenging van de sluiting zal afhankelijk zijn van de evaluatie van de toestand tegen 19 april.De website en de reserveringsmodule blijven open zodat u reserveringen voor een latere datum steeds kan indienen.

 
Wij wensen alle baasjes en hun knuffelbeesten een goede gezondheid.
 

Tot binnenkort !
 
 
Marc – Nadine – Maarten
Ga naar de inhoud
Prijzen - voorwaarden - richtlijnen
 
 
 
 
   
Prijzen

U kan onze prijslijst raadplegen door op onderstaande afbeelding te klikken
Algemene Voorwaarden en Privacy beleid

De algemene voorwaarden ontvangt u steeds in de bevestigingsmail na de goedkeuring van een reservatie.
Wenst u deze hier te raadplegen, klik dan op de afbeelding hieronder


Belangrijke richtlijnen

  • Controleer of de vereiste inentingen nog geldig zijn gedurende de volledige duur van het verblijf.  Het betreft de jaarlijkse cocktail (parvo, hondenziekte, hepatitis contagiosa canis en influenza) en ook kennelhoest. In geval van twijfel contacteer uw dierenarts.
  • Bij verblijf in Pets B & B dient uw hond behandeld te zijn tegen vlooien en teken. U kan zelf een pipet meebrengen die bij ons ter plaatse gegeven wordt of u kan deze bij ons aanschaffen. Indien u met tabletten werkt gelieve ons mee te delen wanneer het laatste tablet werd toegediend.
  • AIs uw teefje niet gesteriliseerd is en de kans bestaat dat deze loops wordt tegen of gedurende het verblijf, neem dan preventief hierover contact op met uw dierenarts. Loopse teefjes kunnen onmogelijk bij ons verblijven.
  • Indien uw (jonge) reu (nog) niet gecastreerd is dient u eerst met ons contact op te nemen om te bekijken of een verblijf al dan niet kan en om een voorafgaande kennismaking in te plannen.
  • Het vaccinatieboekje dient tijdens het verblijf bij ons in het pension aanwezig te zijn. Breng dit dus zeker mee wanneer u uw hond brengt.


MW-Invest vof   Heidestraat 61   2460 Lichtaart   BE0832.465.678
0495 / 50.16.20     info@petsbb.be   erkenning HK40106293
Terug naar de inhoud