Onze accomodatie

Wij beschikken over 3 ruime loopweides waarop onze gasten naar hartelust kunnen rondlopen. Verder zijn er 13 rust- en nachtverblijven voorzien van een gepolierde betonvloer. Dit verblijf is vanzelfsprekend in de winter verwarmd.

Daarnaast hebben we voor kleine gasten een huiselijke leefruimte ingericht met zetels, banken, televisie ... om een echt thuisgevoel te creƫren. Dit gekoppeld aan een buitenloop maakt hun verblijf zeer aangenaam.

Onze filosofie

Wij brachten zelf in het verleden onze honden tijdens onze vakantie steeds naar een pension waar de honden zich buiten samen zoveel mogelijk konden uitleven. Wij lekker op vakantie en de honden 23 uur per dag opgesloten, dat was niet aan ons besteed.

Dit vormt het uitgangspunt van Pets B & B, waarbij we weliswaar de grote honden op basis van hun karakter zullen indelen in groepjes die elk op hun eigen speelweide het grootste deel van de dag kunnen doorbrengen. De kleintjes verblijven gezamenlijk in de leefruimte. Daarnaast hebben we natuurlijk ook aandacht voor elke hond afzonderlijk en bouwen we voldoende rustmomenten in.

Deze werkwijze houdt vanzelfsprekend in dat wij enkel honden kunnen opvangen die sociaal zijn naar andere honden toe. Ook het verblijf van loopse teefjes kan de hele roedel serieus verstoren, zodat wij vragen om hiervoor op voorhand in overleg met uw dierenarts de nodige maatregelen te nemen (prikpil,...)